2008. december 5., péntek

Palazzo Zichy


Februárban nyit a Hotel Palazzo Zichy a Lőrinc pap téren! A 19. századi Zichy-palota fényűző műemléképülete, mely egykor Zichy Nándor gróf pihenőhelye volt, most a Budapesten pihenni vágyó turistákat várja.
A Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. tájékoztatása szerint a felújítás során a műemlékvédelem alatt álló épület legszebb részeit eredeti állapotban állítják helyre, így a 19. századi építészeti stílus és a mai modern belsőépítészet izgalmas kombinációja jön létre. A hotelben 72 kétágyas szoba és 8 junior suite kerül kialakításra minimal-art stílusban. A szobák mindegyike légkondícionálóval, széffel, mini bárral, LCD TV-vel és ingyenes, szélessávú internettel lesz felszerelve. A szobák kényelme mellett a pihenést szolgálja majd az ingyenes konditerem- és szaunahasználat, illetve a masszázshelyiség. További ingyenes fogyasztást tesz lehetővé a kényelmes Lounge Bar a „Happy Hours” szolgáltatás keretében. A vendégeknek az üvegpiramissal fedett teremben biztosítanak reggelizési lehetőséget.
A szálloda két konferenciateremmel és egy tárgyalóteremmel járul hozzá Budapest konferenciaturizmusának kínálatbővítéséhez. A Cyber Café pedig ingyenes WIFI internettel és hat számítógéppel várja majd a vendégeket.


Nincsenek megjegyzések: