2009. március 1., vasárnap

Palotanegyedi esték - utórezgések

A szerdai civil fórum visszahangjaiból megtudhattuk, hogy a Józsefvárosi ÖK Közterület-felügyeletének igazgatója szavatartó ember: a Szabó Ervin tér siralmas állapotú díszburkolata ügyében megtette az első lépést a hatóság részéről. A balesetveszélyes terület elé a Reviczky utca felől elzáró szalag került, majd aztán a 8ker.blog.hu-s Lesleynek köszönhetően egy feljelentés is dokumentáltan gazdára talált.


Vasárnap késő délután viszont már két autó parkolt a tiltott területen (bár az elzáró szalag két vége még jól látható). Vajon mi lenne hathatós módszer ennek elkerülésére? Dacolj.hu?



Mindenesetre látható, hogy - legalábbis részben - kiknek köszönhetjük a feltört kövezetet és így a rongálás vétsége is egyértelműen megállapítható az ide parkoló autók esetében.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!!!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Szerintem még egy két oszlop kéne oda, h meg legyen akadályozva a beállás kocsival. Bár nem emlékszem, lehet,h volt ott csak kiszedték. Aki rakodni akar, hozzon talicskát. Egy ilyen szalagot meg a bulizó fiatalok nem szívesen látnak kifeszítve túl sokáig valószínűleg :)

Lesley írta...

Azt nem értem, miért nincs itt egy kamera sem - minden alkalommal forgatom a fejem, de nem vettem még észre, hogy lenne.
Oszlopok voltak, de - valószínűleg - a téren lévő boltok szállítói kiszedték.